La Finca Catering, Private Dining & Madværksted på Tuse Næs ved Holbæk logo

Madinspiration og menuforslag

- eller kontakt os for særlige ønsker

Menuer

3 retters sæsonmenu

1) Pocherede hvide asparges fra Søren Wiuff med vinaigrette på tørret tomat, brunet smør, brød samt urter fra haven

2) Gris fra Birthesminde med grønne asparges fra Martin i Audebo, karamelliseret spidskål med ramsløg samt sauce med morkler. Serveres med hjemmelavede kartoffelkroketter

3) Hvid chokolade creme med mandel financier, vanilje og citron-syltet rabarber fra haven. Hertil nougatine med græskar & solsikkekerner


375,-

3 retters sæsonmenu - den grønne

1) Pocherede hvide asparges fra Søren Wiuff med vinaigrette på tørret tomat, brunet smør, brød samt urter fra haven

2) Tortellinis med creme på havgus, brændt spidskål, grønne asparges fra Martin i Audebo samt bouillon med ramsløg & Ingerøens nye hvidløg 

3) Ganache på mælkechokolade med letsyltede rabarber fra La Finca samt tørret smørkage


375,-

5 retters sæsonmenu

1) Grønne asparges fra Martin i Audebo serveret med håndpillede rejer, sprødt brød samt hollandaise med pinjekerner, purløgsolie & syltede sennepskorn

2) 'Tartar' på nye gulerødder med La Fincas urtemayo, sprød spelt, syltet sennepskorn samt karse 

3) Grillet dansk sprutte med rouille, citron samt nye hvidløg fra Ingerøen

4) Sprødstegt bryst og lår af frilandskylling, brændt blomkål, karamelliseret løg samt sauce med ramsløg fra Næsset, estragon og sherry. Serveres med hjemmelavede kartoffelkroketter

5) Koldskåls-panacotta med hjemmelavede kammerjunker, rabarber fra haven samt sirup på hyldeblomst


525,-

Snacks

Croquetas på frilandskylling med 7 Spice, tørret rødløg og estragon mayo

Små tærter med græskar fra haven & Gammel knas

Saltristede spanske mandler


95,-


Med et glas bobler 165,-


Dele-retter/buffet

La Fincas dele-retter I

Surdejsbrød & smør


Tartar på færøsk laks med kapers, grov sennep, sprød perlebyg, brunet smørmayo & urter fra haven

Grønne asparges fra Martin i Audebo med ramsløgs-mayo og koldrøget skinke

Pocheret æg med brændenælde-creme, citronconfit og crispy kartoffel


Salat på kartofel med mandel, nye ærter samt kørvel-vinaigrette

Quiche med spinat & græskar fra La Finca, Gammel knas & syltet hvidløg fra Ingerøen

Salat med spidskål & forårsløg med creme på havgus og sprødt brød

Langtidsstegt øko-kalv fra Løserup med chimichurri på urter fra haven


Koldskåls-panacotta med hjemmelavede kammerjunker, rabarber fra haven samt sirup på hyldeblomst


399,-

La Fincas dele-retter II

Nybagt surdejsbrød og smør


'Tartar' på nye gulerødder med syltede sennepskorn, estragon samt mayo med ponzu, sprøde perlebyg og karse

Pocherede hvide asparges fra Søren Wiuff med ristede mandler & ramsløg, citronconfit samt varmrøget færøsk laks

Salat med grønne asparges fra Martin i Audebo, nye kartofler og kørvel creme


Quiche med spinat & græskar fra La Finca, Gammel knas & syltet hvidløg fra Ingerøen

Grillet bryst af frilandskylling med hvidløg og rosmarin fra haven

Salat med blomkål, forårsløg, sidste års tørrede tomater samt vinaigrette med mynte, krabbe og brunet smør

Grøn salat med escabeche


Hvid chokolade creme med mandel financier, vanilje og citronsyltet rabarber fra La Finca. Hertil nougatine med græskar & solsikkekerner


399,-


Vegetariske alternativer laver vi meget gerne


Børn 0-2 år gratis // Børn 3-12 år 1/2 pris