- eller kontakt os for særlige ønsker
3 retters vintermenu I
1) Cremet suppe på persillerod og persille med rimmet & letbagt hvid fisk. Urtesalat & fritteret skalotteløg
2) Langtidsstegt frilandsgris med puré på kålrabi, estragon og brunet smør samt stegt savoylkål
(Kartoffelkompot med urter og citron on the side)
3) Æble tarte tatin med rosmarinkaramel og vaniljeis
345,-
3 retters vintermenu II
1) Ristet kammusling med jordskok som puré og chips samt vinaigrette på kapers, perberrod samt hengemte rødbeder fra La Finca
2) Sprødstegt fyldt frilandskyllingbryst med spinat og vesterhavsost, selleripuré, syltet selleri samt kyllingjus med hasselnødder & urter
3) Ymerfromage med appelsinsirup, nøddekrokant samt brunet smørkage
345,-
5 retters vintermenu
1) Franske østers med æble- og agurkevinaigrette
2) Cremet suppe på persillerod og persille med rimmet & letbagt hvid fisk. Urtesalat & fritteret skalotteløg
3) Ristet kammusling med jordskok som puré og chips samt vinaigrette på kapers, perberrod samt hengemte rødbeder fra La Finca
4) Sprødstegt fyldt frilandskyllingbryst med spinat og vesterhavsost, selleripuré, syltet selleri samt kyllingjus med hasselnødder & urter
5) Æble tarte tatin med rosmarinkaramel og vaniljeis
485,-
Vegetariske alternativer
- laver vi selvfølgelig gerne.
La Fincas dele-retter I
Bruscettas med bag græskar, syltet salatløg & urter
Pocheret æg fra La Finca med creme på vesterhavsost samt karse og æblevinaigrette
Tartar på laks fra Færøerne med purløg, sprød perlespelt samt ponzumayo
Salat med fennikel, escabeche samt umodne mirabeller fra haven
Sprødstegt fyldt frilandskyllingelår med spinat og koldrøget skinke
Pure på jordskokker og urter samt sprød palmekål
Salat med pære, hjertesalat og hasselnødder
Æble tarte tatin med rosmarinkaramel og pisket creme fraiche med vanilje
385,-
La Fincas dele-retter II
Surdejsbrød med pisket smør
Rimmet laks fra Færøerne med salat på fennikel, dild, granatæble og mormordressing
Pastinak på to måder - puré og bagt -, syltede sennepskorn samt crumble af brød og parmesan
Grønne bønner, ristede nødder, røget courgette fra La Finca samt vinaigrette med citron og sumak
Ristet blomkål med pære, henkogte brombær, brunet smør og timian
Helstegt oksecuvette med sauce Bearnaise
Chokoladefondant med brændt æble, creme anglaise samt nøddetuille
365,-
BØRN UNDER 12 ÅR 1/2 PRIS // BØRN 0-3 ÅR GRATIS