La Finca Catering, Private Dining & Madværksted på Tuse Næs ved Holbæk logo

Madinspiration og menuforslag

- eller kontakt os for særlige ønsker




3 retters vintermenu I

1) Cremet suppe på persillerod og persille med rimmet & letbagt hvid fisk. Urtesalat & fritteret skalotteløg

2) Langtidsstegt frilandsgris med puré på kålrabi, estragon og brunet smør samt stegt savoylkål

(Kartoffelkompot med urter og citron on the side)

3) Æble tarte tatin med rosmarinkaramel og vaniljeis 


345,-

Menuer

3 retters vintermenu II

1) Ristet kammusling med jordskok som puré og chips samt vinaigrette på kapers, perberrod samt hengemte rødbeder fra La Finca

2) Sprødstegt fyldt frilandskyllingbryst med spinat og vesterhavsost, selleripuré, syltet selleri samt kyllingjus med hasselnødder & urter

3) Ymerfromage med appelsinsirup, nøddekrokant samt brunet smørkage 

 

345,-

5 retters vintermenu

1) Franske østers med æble- og agurkevinaigrette

2) Cremet suppe på persillerod og persille med rimmet & letbagt hvid fisk. Urtesalat & fritteret skalotteløg

3) Ristet kammusling med jordskok som puré og chips samt vinaigrette på kapers, perberrod samt hengemte rødbeder fra La Finca

4) Sprødstegt fyldt frilandskyllingbryst med spinat og vesterhavsost, selleripuré, syltet selleri samt kyllingjus med hasselnødder & urter

5) Æble tarte tatin med rosmarinkaramel og vaniljeis


485,-

Vegetariske alternativer

- laver vi selvfølgelig gerne.

Dele-retter/buffet

La Fincas dele-retter I

Bruscettas med bag græskar, syltet salatløg & urter

Pocheret æg fra La Finca med creme på vesterhavsost samt karse og æblevinaigrette

Tartar på laks fra Færøerne med purløg, sprød perlespelt samt ponzumayo

Salat med fennikel, escabeche samt umodne mirabeller fra haven


Sprødstegt fyldt frilandskyllingelår med spinat og koldrøget skinke

Pure på jordskokker og urter samt sprød palmekål

Salat med pære, hjertesalat og hasselnødder


Æble tarte tatin med rosmarinkaramel og pisket creme fraiche med vanilje


385,-

La Fincas dele-retter II

Surdejsbrød med pisket smør
Rimmet laks fra Færøerne med salat på fennikel, dild, granatæble og mormordressing

Pastinak på to måder - puré og bagt -, syltede sennepskorn samt crumble af brød og parmesan 
Grønne bønner, ristede nødder, røget courgette fra La Finca samt vinaigrette med citron og sumak
Ristet blomkål med pære, henkogte brombær, brunet smør og timian

Helstegt oksecuvette med sauce Bearnaise


Chokoladefondant med brændt æble, creme anglaise samt nøddetuille


365,-




BØRN UNDER 12 ÅR 1/2 PRIS // BØRN 0-3 ÅR GRATIS