- eller kontakt os for særlige ønsker
3 retters sæsonmenu
1) Pocherede hvide asparges fra Søren Wiuff med vinaigrette på tørret tomat, brunet smør, brød samt urter fra haven
2) Gris fra Birthesminde med grønne asparges fra Martin i Audebo, karamelliseret spidskål med ramsløg samt sauce med morkler. Serveres med hjemmelavede kartoffelkroketter
3) Hvid chokolade creme med mandel financier, vanilje og citron-syltet rabarber fra haven. Hertil nougatine med græskar & solsikkekerner
375,-
3 retters sæsonmenu - den grønne
1) Pocherede hvide asparges fra Søren Wiuff med vinaigrette på tørret tomat, brunet smør, brød samt urter fra haven
2) Tortellinis med creme på havgus, brændt spidskål, grønne asparges fra Martin i Audebo samt bouillon med ramsløg & Ingerøens nye hvidløg
3) Ganache på mælkechokolade med letsyltede rabarber fra La Finca samt tørret smørkage
375,-
5 retters sæsonmenu
1) Grønne asparges fra Martin i Audebo serveret med håndpillede rejer, sprødt brød samt hollandaise med pinjekerner, purløgsolie & syltede sennepskorn
2) 'Tartar' på nye gulerødder med La Fincas urtemayo, sprød spelt, syltet sennepskorn samt karse
3) Grillet dansk sprutte med rouille, citron samt nye hvidløg fra Ingerøen
4) Sprødstegt bryst og lår af frilandskylling, brændt blomkål, karamelliseret løg samt sauce med ramsløg fra Næsset, estragon og sherry. Serveres med hjemmelavede kartoffelkroketter
5) Koldskåls-panacotta med hjemmelavede kammerjunker, rabarber fra haven samt sirup på hyldeblomst
525,-
Snacks
Croquetas på frilandskylling med 7 Spice, tørret rødløg og estragon mayo
Små tærter med græskar fra haven & Gammel knas
Saltristede spanske mandler
95,-
Med et glas bobler 165,-
La Fincas dele-retter I
Surdejsbrød & smør
Tartar på færøsk laks med kapers, grov sennep, sprød perlebyg, brunet smørmayo & urter fra haven
Grønne asparges fra Martin i Audebo med ramsløgs-mayo og koldrøget skinke
Pocheret æg med brændenælde-creme, citronconfit og crispy kartoffel
Salat på kartofel med mandel, nye ærter samt kørvel-vinaigrette
Quiche med spinat & græskar fra La Finca, Gammel knas & syltet hvidløg fra Ingerøen
Salat med spidskål & forårsløg med creme på havgus og sprødt brød
Langtidsstegt øko-kalv fra Løserup med chimichurri på urter fra haven
Koldskåls-panacotta med hjemmelavede kammerjunker, rabarber fra haven samt sirup på hyldeblomst
399,-
La Fincas dele-retter II
Nybagt surdejsbrød og smør
'Tartar' på nye gulerødder med syltede sennepskorn, estragon samt mayo med ponzu, sprøde perlebyg og karse
Pocherede hvide asparges fra Søren Wiuff med ristede mandler & ramsløg, citronconfit samt varmrøget færøsk laks
Salat med grønne asparges fra Martin i Audebo, nye kartofler og kørvel creme
Quiche med spinat & græskar fra La Finca, Gammel knas & syltet hvidløg fra Ingerøen
Grillet bryst af frilandskylling med hvidløg og rosmarin fra haven
Salat med blomkål, forårsløg, sidste års tørrede tomater samt vinaigrette med mynte, krabbe og brunet smør
Grøn salat med escabeche
Hvid chokolade creme med mandel financier, vanilje og citronsyltet rabarber fra La Finca. Hertil nougatine med græskar & solsikkekerner
399,-
Vegetariske alternativer laver vi meget gerne
Børn 0-2 år gratis // Børn 3-12 år 1/2 pris